David Lane-Bivša Jugoslavija

Moder človek je nekoč rekel, da ko poskušamo doumeti velikokrat navidezno nesmiselne dogodke znotraj religijskih in vladnih sistemov oblasti, se moramo spomniti, da ˝imajo lahko tudi prevaranti medsebojne spore˝. Mi kot običajni ljudje smo samo topovska hrana in figure v igrah naših voditeljev. Vendar pa se moramo zavedati tudi,da vse kar se dogaja služi tistim, ki imajo resnično moč in oblast. To kar obstaja danes je v bistvu sionističen svetovni red. Tistim, ki so še sposobni ohraniti zdrav razum, je jasno, da židovske oblasti že dolgo poskušajo zmešati, preplaviti in uničiti belo raso. Ne glede na to ali gre za univerzalno religijo, ki je bila Evropi vsiljena, v kateri so resnični oblastniki označeni kot ˝izbrano ljudstvo boga˝, za vojno in okupacijo katere cilj je uničiti rasne osnove naše starodavne Evropske domovine ali pa za umor bele družine v Idahu, ki je hotela živeti med svojimi ljudmi in ohraniti svojo raso, je glavni motiv vedno isti. Oni hočejo uničiti belo raso.Le Narodi Vzhodne Evrope, iz bivših komunističnih držav, so še ostali beli. Petdeset let okupacije Nemčije in Srednje Evrope iz strani ameriških nebelih čet, ki so se podile za belimi dekleti, je uničilo v Srednji Evropi arijski genski bazen. Spomnite se, dovolj sta samo dva procenta rasnega mešanja, da se zapečati usoda bele dežele, kajti starši, sorodniki, prijatelji in sodelavci bodo običajno branili interese mešanega potomca. Sedaj pa je prišla na vrsto tudi Vzhodna Evropa, da občuti ˝lepote˝ Ameriške multi- rasne okupacije. Tokrat so bile čete ˝povabljene˝, čeprav se je v ozadju za povabilom skrivala grožnja. Vendar pa je končni cilj in rezultat isti.

CIA in druge obveščevalne službe tega sveta, vse pod sionističnim nadzorom, so že leta podpihovale vojno med različnimi skupinami, da bi pripravile teren za farso, ki jo vidimo sedaj. Bivša Jugoslavija ima veliko starih zamer, ki se jih da izkoristiti. Nekaj stoletij nazaj, ko so muslimani prvič zavzeli del tega območja, je krščansko prebivalstvo tisti del svojega prebivalstva, ki se je spreobrnil v islam imelo za izdajalce in ta zamera še vedno obstaja. V drugi svetovni vojni so se nekateri borili na strani Nemčije medtem, ko so bili drugi na strani Sovjetske zveze. Tako, da obstaja dolgotrajno sovraštvo tudi iz tega obdobja zgodovine. Poleg tega pa so tu še tisti, ki se identificirajo z drugimi starimi imperialističnimi in rojalističnimi režimi.

Vendar pa bi moral biti za nas, ki se zavedamo, da je bela rasa majhna in da hitro izginja v današnjem svetu, edini problem, ki ga moramo upoštevati, končni cilj mednarodnega sionizma, to je uničenje naše vrste. To je končni namen Ameriške okupacijske vlade. Glede na to, da se religijski, ekonomski in politični sistemi lahko uničijo in zamenjajo, medtem, ko bo smrt naše rase dokončna, nebi smeli razpravljati o prevarah in iluzijah, ki nam jih mediji postavljajo pred nos. Dokler ne bodo vsi belci videli 14 besed, kot edino stvar, ki se ji je treba posvetiti na tem svetu, bodo bili še naprej izkoriščani, medtem, ko blodijo po samomorilski temi.

Če ne bodo belci kmalu našli poguma, da pogledajo realnosti v oči in prepoznajo svoje krvnike, smo obsojeni na propad. Ne moreš se bojevati z zaroto ali sovražnikom, če zanikaš da le ta obstaja. Ne moreš pozdraviti raka tako, da zdraviš simptome. Izvor raka mora biti odstranjen v celoti. Dokler ne bomo razumeli in videli celotne slike, bodo manjše borbe še naprej delovale begajoče in točno to je tiran tudi načrtoval.Mi moramo zagotoviti obstoj našega ljudstva in prihodnost za bele otroke, ker lepota bele arijske ženske ne sme izginiti iz zemlje.